Unga romateaterns "Som jag vill ha det"

Arena/Plats:
Kategori: Evenemang

Från 80 SEK

För sjunde året presenterar Unga Roma en sprudlande familjeföreställning sprungen ur Shakespeares historier och persongalleri. Lekfullt, tufft och poetiskt om kroppar som blir till, växtvärk och roller i spel.

I sommarens föreställning möter vi Rosa som just börjat växa så det knakar och värker. Rosa söker kärlek, respekt och något roligt att göra. I logen på teatern där Rosas mamma är stjärna, börjar hon söka olika sätt att vara på, olika roller att spela. Tillsammans med den förälskade påklädaren Fiasko testar dom olika roller; att vara kär, vara tuff, byta kön. Dom förkastar, förklarar, och provar igen. Kommer hon hitta sitt eget sätt att vara på? Och vem är egentligen Fiasko?

Bakom stora scenen i Roma klosterruin ger Unga Roma en lekfull och allvarlig komedi om vad som kan utspela sig bakom kulisserna.

Författad av: Lotta Grut
Regi: Karin Kickan Holmberg
Scenografi: Suzane Crepault
Medverkande: Andreas Nilsson, Ylva Olausson, Mikaela Hagelberg.

Spelperiod: 8-30 juli, måndag - fredag + lördagen den 30e.
Föreställningens längd: ca 45 min.

Prisinformation

Pris från
80 SEK
Hotell

First Hotel Kokoloko

Avstånd: 16,1 km
Nybyggt 2019. First Hotel Kokoloko har en unik design och de flesta av de 90 rummen har balkong med utsikt över havet och solnedgången.

I närheten av


Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8749.cbischannel-34138.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails